puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union
|
Data ostatniego logowania:
-
Napisz do użytkownika
Kotlety z kabaczka (ovo-wege)
Ja robię podobne danie, z tą różnica, że obtaczam w innej masie. Moja rada jednak tyczy się tego, by kroić na cieńsze talarki i smażyć na małym ogniu. Wtedy kabaczek napewno zmięknie. To zwłaszcza, jeżeli jest on sporych rozmiarów, albo jeżeli kilka dni już leży w domu :o)
shoamin
2005-09-09 00:00:00.0
Kotlety warzywne z włoszczyzny i papryki (ovo-wege)
Sczerze powiedziawszy nigdy nie próbowałam dodać czegoś zamiast korzenia pietruszki. Raz jednak zrobiłam bez i wyszły równie smaczne.
A masa jest spójna. Jajko i mąka robią swoje. Dodatkowo warzywa są drobne.
shoamin
2005-08-12 00:00:00.0
|