puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union
|
Data ostatniego logowania: 2012-02-20 00:00:00.0
Napisz do użytkownika
Cannelloni z farszem ze szpinaku i tofu (wegańska)
Bardzo pyszne! Robiłam dwa razy - raz z beszamelem a drugi raz z zapieczonym sosem czosnkowym na bazie fasolowej. Samym farszem można się zajadać przed wykonaniem dania... tylko trzeba się pilnować, żeby coś do tego wykonania zostało :D
tasak
2011-03-01 20:55:13.295
Pizza - najprostsza, najszybsza, najtańsza z możliwych (wegańska)
   
Bardzo dobra pizza, szybko się robi - nawet nie trzeba odstawiać, żeby ciasto urosło - i tak rośnie w piecu.
tasak
2011-02-28 18:16:25.577
Ciasto pszenne przekładane świeżymi owocami (np. śliwkami) (wegańska)
zdecydowanie więcej cukru. i mówię to ja - ta która we wszystkich przepisach ilość cukru zawsze zmniejsza. :)
tasak
2010-06-12 10:15:55.685
Ciasto z otrębami "Kasia" (wegańska)
ciasto jest przepyszne :)
mój przepis był troszkę zmodyfikowany z powodu braku niektórych tu wymienionych składników, ale to chyba ciasto z tych, którymi można manipulować we wszystkie strony, a i tak zawsze będzie genialne :D
tasak
2010-05-07 12:59:26.54
|