
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:fasolka szparagowa
sól oliwa (ew. można użyć oleju) świeża mięta Przygotowanie:
Fasolkę gotujemy w wodzie lub na parze, solimy delikatnie.
Na patelni rozgrzewamy oliwę, dodajemy posiekane listki mięty. Tak powstałą aromatyczną oliwą polewamy fasolkę.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2003-01-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstwie pomysłu podanego na pl.rec.kuchnia przez Mechcię
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
Robię też oliwię szałwiową, ze świeżych listków. Wyborna, jak ktoś nie zna - polecam. Warto spróbować. Ale dobrze wiem, że nie wszystkim odpowiada szałwia.
~aśta 2013-07-10 11:41:31.148 ![]() patrycccja 2010-07-10 11:15:54.487 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Fasolka szparagowa z sosem sojowym i oliwą (wegańska)Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege) Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska) Fasolka szparagowa (weki) (wegańska) Fasolka szparagowa z czosnkiem i fetą (lakto-wege) Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege) Sałatka z fasolki szparagowej z ziemniakami (bez ograniczeń) Fasolka szparagowa w szpinaku z dodatkami (wegańska) Gulasz z fasolki szparagowej z papryką (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
reniapl 2014-08-28 15:00:02.868