7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa

Średnia ocena: [4.8 z 5 ocen] | dodaj ocenę | komentarze [4]


Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

10 jajek
0,5 kg pieczarek
1 pęczek zielonej pietruszki
sól
pieprz
masło roślinne lub majonez

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo. Składniki pokroić bardzo drobno, pieczarki podsmażyć, wszystko wymieszać.

Wskazówki i uwagi:

Przepis dobrze się sprawdza na imprezach i przyjęciach.
Nadesłał(a) Renata, dnia: 2000-08-14 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: nieznane
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Ja dałam szczypiorek zamiast pietruchy, bo go bardzo lubię :) Wyszło super!
kasiarka 2010-10-24 16:57:25.167

tylko nie pietruszka, zawsze ją z zupy wyławiam, może koperek?
~cudak 2007-08-07 00:00:00.0

wojtek robil dzis w pracy furrore z ta pasta :-))) wniosek: jest naprawde rewelacyjna!
swoja droga reklamowal przy okazji puszkkke - taki z niego agent :-)
patrycccja 2000-08-23 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

"Jajeczna" pasta z awokado (wegańska)
Włoszczyzna - pasta warzywna do pieczywa (wegańska)
Fava - grochowa pasta do pieczywa (wegańska)
Pasta jajeczna doprawiona musztardą (bez ograniczeń)
Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń)
Słodka pasta do pieczywa z ciecierzycy i bakalii (wegańska)
Pasta do pieczywa z suszonych pomidorów, majonezu i bazylii (wegańska)
Pieczarkowa pasta z tofu (wegańska)
Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną (ovo-wege)
Pasta soczewicowo - groszkowo - fasolowo - pieczarkowa (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas