7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Bób okraszony masłem lub oliwą z koprem

Można podawać do wszystkiego - dla tych, co lubią bób, rewelacja :)



Rodzaj diety: wegańska

Składniki: dla 2 osób

bób świeży lub mrożony (w zależności od pory roku)
masło lub oliwa z oliwek
sól
pieprz czarny
koperek

Przygotowanie:

Bób gotujemy do miękkości. Gdy już ugotowany, odcedzamy.

Do garnka z bobem wkładamy 1-2 łyżki masła lub oliwy, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy. Koper siekamy i dodajemy do bobu. Gotowe :)

Wskazówki i uwagi:

Najlepsze na ciepło lub na zimno jako przekąska.
Nadesłał(a) ~Natasha, dnia: 2005-02-01 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

jeszcze lepszy jest z czosnkiem, pieprzem i slodka papryka :D
~pietai 2005-02-04 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Bób z oliwą czosnkową (wegańska)
Makaron z cukinią i pomidorami okraszony nacią (lakto-wege)
Zupa ogórkowa z marchwią i koprem (lakto-wege)
Duszone ogórki z porami i koprem (wegańska)
Młoda kapusta z koprem i cebulą (wegańska)
Bruschetta z oliwą / z pomidorami (wegańska)
Mizeria że ho ho - z oliwą i miętą (wegańska & RAW)
Koper włoski (fenkuł) faszerowany pieczarkami z parmezanem (lakto-wege)
Fenkuł, czyli koper włoski. Pieczony. (wegańska)
Bób z jarzynami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas