 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | 
 
	
		
		
			
			
				
			
			
		
		
		
		
			Rodzaj diety: wegańska Składniki:1 szklanka suchego brązowego ryżu
 2-3 łyżki przecieru pomidorowego 2 duże cebule 1 szklanka miękkiego tofu 3 duże ząbki czosnku majeranek sól pieprz ziołowy bułka tarta razowa do obtaczania olej do smażenia Przygotowanie:Ryż zalać 3 szklankami wrzącej wody, dodać przecier, pokrojone w kostkę i zeszklone na oleju cebule, posolić i gotować do miękkości. 
 Do wystudzonego ryżu dodać rozdrobnione tofu (jeśli ma grudki, to zmiksować), wyciśnięty czosnek i dobrze doprawić majerankiem, solą i pieprzem ziołowym. Formować kotlety, obtaczać je w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. 
		
		Nadesłał(a) ~w.d., 
		dnia: 2010-01-26 10:45:37.269 Źródło/autor przepisu: wege.dzieciak.pl, Ania D. 
						Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
						zgłoś to administratorowi
					 Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz | Podobne wg nazwy:Pomidorowe kotlety z tofu (wegańska)"Pulpa" pomidorowa :) z ryżem i tofu (wegańska) Ryż z warzywami i tofu w sosie pomidorowym (wegańska) Ryż z warzywami i kotletami sojowymi lub tofu w sosie curry (wegańska) Ryż pomidorowy (wegańska) Pomidorowa z ryżem (wegańska) Kotlety z ryżu i soczewicy (wegańska) Kotlety szpinakowe z tofu (wegańska) Kotlety z tofu z zieleniną (wegańska) Kotletki z tofu w sezamie (wegańska) Ocenazamknij | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas | 
ryfka 2010-10-01 21:12:31.819