7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Pasta ziołowo-czosnkowa z fasoli canario lub jaś

Najprostszy pomysł na fasolkę canario.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

miseczka fasoli peruwiańskiej canario lub jaś
oliwa z oliwek
zioła prowansalskie
majeranek
cząber
ząbek czosnku
sól
pieprz

Przygotowanie:

Fasolką moczę przez noc. Gotuję, gdy robi się miękka, odcedzam, czekam aż przestygnie, mielę blenderem dodając stopniowo oliwę z oliwek. Gdy powstanie gładka masa przyprawiam ziołami, czosnkiem, solą i pieprzem.
Nadesłał(a) kaka, dnia: 2010-08-30 09:48:59.432
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Pasta wyszła w miarę smaczna, jednak przyda jej się jakiś pomidorek na kanapce, bo tak jakby odrobinę czegoś jej brakuje. Może to dlatego, że ja do wszystkiego staram się dodawać warzyw, bo wtedy mi lepiej smakuje. Może trzeba było dodać pomidorka lub przecieru pomidorowego do pasty?:)
jazgottt 2010-12-12 14:39:49.875

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pesto pasta z fasoli Jaś (wegańska)
Sałatka z fasoli z czosnkowo-ziołowym winegretem (wegańska)
Dip czosnkowo-ziołowy (lakto-wege)
Fasola Jaś ze śliwkami suszonymi i bułką tartą (wegańska)
Fasola Jaś duszona w sosie z suszonych śliwek (wegańska)
Grzanki ziołowo-czosnkowe z serem (lakto-wege)
Sos ziołowo-czosnkowy na zasmażce (lakto-wege)
Sos vinegrette czosnkowo-ziołowy (wegańska)
Mrożone kostki ziołowe lub czosnkowe (na zimę) (wegańska)
Zielona sałatka z kiełkami i czosnkowo-ziołowym winegretem (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas