7714 przepisów wegetariańskich
w tym 4906 wegańskich
napisz do nas księga gości pomoc / FAQ

Aioli - sos czosnkowy na majonezie

Popularny zwłaszcza na południu Francji.

Średnia ocena: [3.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

majonez (pewnie może być wegański)
czosnek
kilka kropel soku z cytryny
sól

Przygotowanie:

Majonez rozrzedzić z odrobiną wody, dodać resztę składników i dokładnie zblendować. Przed podaniem schłodzić w lodówce.
Nadesłał(a) ryfka, dnia: 2012-05-24 16:44:37.978
Źródło/autor przepisu: mój mąż
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Majonez z makaronu (sos czosnkowy) wg Andy'ego (wegańska)
Majonez czosnkowy (bez ograniczeń)
Majonez (sos) ze słonecznika (wegańska)
Sos włoski (czosnkowy) (wegańska)
Sałatka z sosem czosnkowym (bez ograniczeń)
Sos jabłkowo czosnkowy (wegańska)
Sos czosnkowy (z nerkowców) (wegańska)
Sos czosnkowy "majonezowy" (wegańska)
Wegański sos czosnkowy (wegańska)
Sos czosnkowo-miętowy na winie (wegańska+miód)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2013 puszka.pl | napisz do nas