7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Włoszczyzna - pasta warzywna do pieczywa

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Bardzo dobre :) Bardziej niż z pastą drożdżową kojarzy mi się z sosem greckim właśnie: puszka.pl/przepis/2933-sos_grecki_czyli_ryba_po_grecku_bez_ryby_ktora_sobie_w_spokoju_plywa_.html No i jako jarzynka do obiadu sprawdza się oczywiście świetnie :)
Wykorzystałam warzywa z gotowania zupy - starłam je na tarce, pora pokroiłam, wszystko dodałam do uduszonej już cebuli. Pominęłam mąkę, po grzyba tu ona.
patrycccja 2013-01-10 12:02:27.396

Bardzo dobra:)
Dodałam jeszcze trochę czosnku. Planuję spróbować zamiast mąki ziemniaczanej dodać mąkę kukurydziana albo kaszkę manna...jestem ciekawa efektu:)
mammalin 2010-03-02 15:45:29.158

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas