Przepyszne panierowane kotleciki z boczniaków. Pamiętam smak z dzieciństwa smażonych w ten sposób kani, ale że bardzo ciężko je dostać można je zastąpić boczniakami. Zapewniam, że zostaną włączone do stałego jadłospisu nie jednego z Was ;-)
Przepyszne panierowane kotleciki z boczniaków. Pamiętam smak z dzieciństwa smażonych w ten sposób kani, ale że bardzo ciężko je dostać można je zastąpić boczniakami. Zapewniam, że zostaną włączone do stałego jadłospisu nie jednego z Was ;-)
Kotlety doskonale pasują z ziemniakami, ryżem czy kaszą i surówkami, sosami. No i przyrządza się je szybko! ;-) Podawać dzieciom po 2 roku życia. Także dla dorosłych.
Wariacja kotletowa z dużą ilością aromatycznych przypraw :) Prawie tych samych składników użyłam do swojej pasty paprykowej, kotlety wyszły przy okazji :)
Przesmażony szpinak łączę z jajkiem, doprawiam pieprzem i solą, formuję kotleciki i smażę. Danie można wziąć do pracy, serwować na obiad lub na przyjęciu.