7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki: dla 2 osób150 g serka sojowego tofu
mąka 1 żółtko 2 łyżki drobno posiekanych orzechów ziemnych 2 łyżki masła, margaryny lub oleju do smażenia Przygotowanie:Tofu pokroić w plasterki, panierować w mące, żółtku i orzechach. Usmażyć na złoto na 2 łyżkach tłuszczu. Osączyć na papierowym ręczniku.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2002-03-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na bazie "Jedzmy zdrowo" - dodatek specjalny Super Linii, miesięcznika promującego zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Orzechowa pasta z tofu (wegańska)Jajka (skorupki) faszerowane i panierowane (bez ograniczeń) Makaron z sosem Maurice - orzechowym kuzynem Alfredo (z silken tofu) (wegańska) Manna orzechowa (z masłem orzechowym) (wegańska) Orzechowe kulki (wegańska) Zupa orzechowa (wegańska) Tutki orzechowe (wegańska) Masło orzechowe 4 (wegańska) Ciasteczka orzechowe (lakto-wege) Serniczki orzechowe (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |