7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:kurki
cebula ew. por ew. pomidor sól pieprz ew. sos beszamelowy: 50 gr. masła (w wersji wegańskiej olej/oliwa) 50 gr. mąki 3/4 litra mleka (w wersji wegańskiej mleko sojowe) sól pieprz Przygotowanie:Kurki poddusić z cebulką, trochę soli, trochę pieprzu. Dodać np. trochę pora, trochę więcej cebuli albo pomidora.
Naleśniki można polać na talerzu sosem beszamelowym, ew. zapiec w piekarniku pod beszamelem.
Nadesłał(a) autor anonimowy,
dnia: 2002-06-08 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: na podstawie przepisu z pl.rec.kuchnia, przepis podala Ewa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pokrzywowy farsz do naleśników (bez ograniczeń)Farsz do naleśników z soczewicy (wegańska) Pieczone naleśniki z warzywami (farsz) (lakto-wege) Farsz do naleśników z czerwonej kapusty (wegańska) Naleśnik z farszem pieczarkowo-serowym (bez ograniczeń) Naleśniki z farszem szpinakowo-pieczarkowym (bez ograniczeń) Farsz cukiniowo-pieczarkowy (np. do naleśników) (wegańska) Farsz z botwinki z bryndzą - do pierogów, naleśników, krokietów (lakto-wege) Farsz do naleśników ze szpinaku z żółtym serem i śmietaną (lakto-wege) Farsz do naleśników z tzw. warzyw po chińsku (z imbirem) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |