7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta z grochuPrzepyszny, pożywny dodatek do chleba - do smarowania kanapek. Można zrobić jej bardzo dużo, a potem przez kilka dni nie martwić się o to, czym posmarować chleb.
Średnia ocena:
[4.666666666666667
z 6 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [11]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 8 osóbgroch w połówkach (300 g)
cebula (2 szt.) czosnek (5 ząbków) olej (2 łyżki) przyprawy - np. jarzynka, pieprz, papryka słodka i ostra, bazylia, majeranek, tymianek, rozmaryn, cząber, imbir, kurkuma ewentualnie koncentrat pomidorowy Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasta z grochu z pieczarkami (wegańska)Pasta khaki z grochu (wegańska) Pasta z grochu z zielonymi oliwkami (wegańska) Aromatyczna pasta z żółtego grochu w pomidorach (wegańska) Pasta z grochu włoskiego - hummus z kurkumą (wegańska) Groch z marchewką (wegańska) Groch z cebulą (wegańska) Kapusta z grochem (wegańska) Kotlety z grochu (wegańska) Pasztet z grochu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Prostota,ale jaka smaczna ;)
Ja groch moczyłem niecałe 20 godzin.Gotował się jakieś 40 minut i był miękki a niektóre jego połówki ładnie się rozciapciały :)
Zrobiłem wersję bez koncentratu i wyszlo fajnie,chociaż jak zawsze przesadziłem lekko z przyprawami ;)
Pan Ładny 2014-01-22 18:36:36.356