7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:bób
szczypiorek koperek czosnek oliwa sól pieprz Przygotowanie:Ugotowany bób przelać kilka razy zimną wodą, nie obierać ze skórki!
Dodać sporo posiekanego szczypiorku i taką samą ilość posiekanego koperku. Wycisnąć kilka ząbków czosnku (na standardową torebkę bobu kolega daje co najmniej 5), zalać oliwą i mocno wymieszać zwracając uwagę, by czosnek rozszedł się równomiernie. Na koniec posolić, popieprzyć, wstawić na pół godziny do lodówki i podawać.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z bobu na zimno, z sosem majonezowo-czosnkowym (bez ograniczeń)Bób z oliwą czosnkową (wegańska) Zadaj bobu (sałatka z pęczakiem, czosnkiem i zieleniną) (wegańska) Sos cebulowy z zieleniną (wegańska) Pory w sosie balsamicznym na zimno (wegańska) Makaron z czosnkowym szpinakiem i pomidorami na zimno (wegańska) Makaron z czosnkowym bobem doprawionym pomidorami (wegańska) Sos witaminowy - jajeczny z zieleniną i chrzanem (bez ograniczeń) Sos serowy (twarożkowy) na zimno, z rzodkiewką i czosnkiem (lakto-wege) Sałatka: fasolka szparagowa na zimno z kwaśnym, czosnkowym winegretem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Gris 2006-08-17 00:00:00.0