7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Papryka nadziewana amarantusem lub komosą ryżową (quinoą) z fasolą, pomidorami i zieleniną
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:4 duże papryki
200 g amarantusa lub komosy ryżowej (quinoi) 200 g czerwonej fasolki lub fasolka konserwowa 200 lub 400 ml rosołku warzywnego 4 pomidory 200 g cebuli 1 ząbek czosnku 20 g startego parmezanu sól pieprz majeranek kminek szczypior 2 łyżki oleju do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Nadziewane bakłażany (z papryką i zieleniną) (wegańska)Papryka nadziewana ryżem i fasolą (wegańska) Żółta sałatka ryżowa z fasolą, kukurydzą, serem i zieleniną (bez ograniczeń) Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami (wegańska) Sałatka indyjska - ryżowa z fasolą, pomarańczą i papryką (wegańska) Sałatka z komosy ryżowej i groszku (wegańska) Warzywa nadziane komosą ryżową (wegańska) Awocado nadziewane amarantusem (lakto-wege) Papryka nadziewana kukurydzą z serem, dymką i pomidorami (lakto-wege) Sałatka z czerwonej fasoli i komosy ryżowej (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |