7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Surówka z kopru włoskiego (fenkuła) i pomidorów
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki: dla 2 osób1 koper włoski (fenkuł)
1-2 pomidory 4 łyżki oliwy/oleju 2 łyżki soku z cytryny sól pieprz ew. trochę koperku lub natki do dekoracji Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sałatka z fenkuła (korzenia kopru włoskiego) na ciepło (wegańska)Surówka z fenkuła z pomidorami (wegańska & RAW) Surówka z fenkuła i rzodkiewek (wegańska & RAW) Ziemniaki smażone/pieczone z nasionami kopru włoskiego (wegańska) Surówka z selera z jabłkiem i orzechami włoskimi (bez ograniczeń) Surówka Mileny z selera i jabłek z orzechami włoskimi (wegańska) Surówka z kalafiora i pomidorów (wegańska & RAW) Surówka z pomidorów i papryki (wegańska & RAW) Zupa włoska - z kalafiorem, pomidorami i parmezanem (lakto-wege) Sałata z pomidorami, papryką i włoskim dressingiem (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
PS: Ten sposób przygotowania fenkuła znam z przepisu Reny (puszka.pl/przepis/441-surowka_z_fenkula_z_pomidorami.html) - jest genialny!
patrycccja 2010-06-27 14:07:00.738