7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Patison faszerowany kaszą jaglaną z warzywamiOtrzymany w prezencie patison (z przydomowego ogródka!) i resztki z obiadu z poprzedniego dnia, zaowocowały całkiem smaczną potrawą, która może stanowić część dania głównego, ale moim zdaniem sama robi wystarczająco dobrą robotę.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: 1(Proporcje dla jednego małego patisona)
1 mały patison 1 średnia cebula 1 nieduży pomidor 1/4 papryczki chilli szklanka ugotowanej kaszy jaglanej sól, pieprz, kolendra, bazylia, oregano listki świeżej bazylii do dekoracji posiekana pietruszka (ilość zależna od upodobań) szklanka bulionu Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pomidory faszerowane kaszą jaglaną (wegańska)Zupa z czerwonej soczewicy z warzywami, glonami Dulse i kaszą jaglaną (wegańska) Gołąbki z kaszą jaglaną (lakto-wege) Krupnik z kaszą jaglaną (wegańska) "Kutia" inaczej (z kaszą jaglaną) (wegańska) Pomidory faszerowane kaszą gryczaną z warzywami i serem pleśniowym (lakto-wege) Cukiniowe łódeczki faszerowane kaszą z warzywami i żółtym serem (bez ograniczeń) Zupa warzywna z kaszą jaglaną "zabielana" (wegańska) Przepis na soczewicę i kaszę jaglaną: potrawka z pomidorami i porem (wegańska) Patisony duszone z warzywami, soczewicą i ziołami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |