
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Farsz - szpinak, tofu i czosnek- Komentarze do przepisu -![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo dobry i szybki farsz. Ja swoje tofu zanurzyłam w sosie sojowym na ok. 10 minut, przez co całość nabrało fajnego smaku. Raszka 2013-06-04 06:59:28.447 ![]() Irokezik91 2010-09-01 23:24:48.343
Myślę że najlepiej fetę.
~zuza 2010-08-19 14:12:34.445 ![]() Najlepsze jest jednak ścieranie tofu na tarce o drobnych oczkach - myślałam, że będzie ciapa i równie dobrze mogłabym je rozgnieść widelcem. A tu wyszły takie śliczne drobne "frędzelki" podobne do startego żółtego sera. I po wymieszaniu ze szpinakiem nadal było je widać, nie rozleciały się i świetnie to razem wyglądało :) patrycccja 2009-07-30 18:28:44.935 ![]() Betty 2009-03-28 11:24:43.736
mniam, dałam ten farsz do lazani, pierwszy raz jadłam szpinak i to jest naprawde dobre. troche dziwne w smaku ale bardzo dobre.
Talka 2002-05-08 00:00:00.0 ![]() a farsz taki nadaje sie tez do robienia tarty i samos :) patrycccja 2001-11-11 00:00:00.0
Dzięki za pochwałę! Bardzo mnie cieszy, że smakuje :-))
Wczoraj umyślił mi się sos paprykowy do ryżu - porażka :-))) magda firlit 2001-09-20 00:00:00.0 ![]() wojmat 2001-09-20 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Z tym farszem jadłam jedne z najlepszych naleśników w swoim życiu! :D
martusiak 2014-01-11 15:22:08.125