7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Makaron spaghetti z ziołami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Obecnie do produkcji większości serów używana jest podpuszczka mikrobiologiczna, czyli wegetariańska. Niestety producenci najczęściej nie informują jakiego rodzaju podpuszczki użyli, ale i na to jest sposób. Sery na podpuszczce mikrobiologicznej to te tańsze sery. Podpuszczka naturalna jest zwyczajnie droższa, dlatego producenci tylko lepszych serów mogą sobie na nią pozwolić.
ryfka 2010-02-26 08:27:04.446

parmezan robiony jest na podpuszczce...
... co prawda można kupić parmezano podobne sery, do których stosowana jest podpuszczka wegańska.
qetrab 2010-01-18 20:51:24.854

Bardzo dobre, jednak bardziej smakuje mi to minimalistyczne spaghetti: puszka.pl/przepis/3207-spaghetti_z_czosnkiem_i_chilli.html
ryfka 2010-01-05 20:32:20.881

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas