7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Sos musztardowy- Komentarze do przepisu -
Zamiast cebuli miałam por, zamiast wody dałam wodę z ziemniaków, a zamiast boczniaków pieczarki - pycha! :)
Luna7 2013-05-19 13:49:35.786
He he, ciężko odłożyć na bok coś pysznego. :) Ja mam często tak, że gotuję na okrągło przez jakiś czas potrawę, która mi przypadła do gustu, i dopiero później przechodzę do gotowania czegoś innego.
moni 2013-04-24 21:35:16.61
:)))) Cieszę się bardzo. My te duszone boczniaki na tyle uwielbiamy, że właściwie zmonopolizowały nasze boczniakowe gotowanie. Zawsze sobie obiecuję, że tym razem to już na pewno wypróbuję coś nowego, ale zazwyczaj kończy się... jak zazwyczaj ;D
patrycccja 2013-04-24 20:08:24.941
Patrycjo, w końcu nabyłam boczniaki i wypróbowałam twój przepis. Rzeczywiście dobre. Najadłam się do syta. :)
moni 2013-04-24 19:37:01.933
Hm, np. do kotletów z boczniaka.... Boczniaki w sosie musztardowym smakują wybitnie :D
puszka.pl/przepis/4895-boczniaki_duszone_na_ostro_albo_i_nie_z_musztarda.html patrycccja 2013-03-27 23:19:00.176
Robiłam go akurat do omletu ziemniaczanego z grzybami. Sos wychodzi ostry (bardzo mocno go czuć musztardą), więc myślę, że nadaje się do kotletów/omletów/itp. o łagodniejszym smaku. Tak mi się wydaje.
moni 2013-03-27 19:25:06.444 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Marta 2015-02-05 16:19:43.371