7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Lasagne wegetariańskie z kabaczkiem, pieczarkami, fasolką szparagową i beszamelem
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 6 osób350 g makaronu lasagne
300 g kabaczków 300 g pieczarek 1 cebula 250 g fasolki szparagowej 2 kostki bulionu warzywnego oliwa do smażenia sól pieprz 100 g tartego sera parmezan 500 g sosu beszamelowego: 50 g masła (lub olej/oliwa) 50 g mąki 3/4 litra mleka sól pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa fasolowa z fasolką szparagową i kabaczkiem (wegańska)Fasolka szparagowa duszona z cukinią, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska) Wegańskie lasagne ze szparagami, cukinią i pieczarkami (wegańska) Lasagne z pomidorowym farszem z pieczarkami i granulatem sojowym (wegańska) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege) Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska) Fasolka szparagowa (weki) (wegańska) Fasola z pieczarkami (wegańska) Paella wegetariańska z papryką i pieczarkami (zapiekana) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
falka 2005-09-22 00:00:00.0